Werken bij Groendus

Duurzaamheid & Milieu

Gemiddelde leeftijd: 30

B2B

Groendus is het nieuwe energienetwerk van en voor zakelijk Nederland. Wij gaan voor 100% schone energie, op elk moment en voor iedereen. Daar is een nieuw, toekomstbestendig energiesysteem voor nodig, waarin ondernemers groene energie zelf opwekken, inkopen, ópslaan, en slimmer gebruiken. Alleen dan zorgen we samen voor voldoende schone energie op het juiste moment.

We zijn gestart op 1 maart 2021, en komen voort uit zes gespecialiseerde bedrijven. We helpen organisaties die verduurzamen serieus nemen in hun weg naar 100% schone energie met een totaalaanbod. We werken vanuit Creative Valley, op 2 minuten loopafstand van Utrecht CS. Ons team bestaat nu uit ruim 130 gedreven en enthousiaste collega's met een aanbod naar de markt waar we trots op zijn.

Stuwende kracht achter Groendus is investeringsmaatschappij NPM Capital. Niet alleen met financiële slagkracht, maar ook dankzij de scherpe visie op de energietransitie. Ook investeringsfonds Meewind is aandeelhouder van Groendus. Meewind fungeert met zijn uitgebreide kennis en ervaring over de energietransitie als belangrijk klankbord voor Groendus.

Locatie

Stationsplein 32 3511 ED Utrecht Nederland
100-200 Medewerkers
1 Kantoren
2021 Oprichtingsjaar