Werken bij H@nd international

IT Security

Gemiddelde leeftijd: 40

B2C & B2B

Internationaal

H@ND is opgericht in 2000. In de eerste 8 jaren van haar bestaan heeft haar dienstverlening vooral in het teken gestaan van de geautomatiseerde verwerking van E-Value producten. Bij dit laatste moet vooral worden gedacht aan prepaid beltegoeden, cadeaukaarten, tickets, loterij producten etc.. etc.

Deze dienstverlening leidde vooral tot het integreren / koppelen van diverse kassa systemen aan ons platform. We deden vooral voor grote retail organisaties zoals Albert Heijn, Jumbo, Shell, Media Markt, PLUS , Totalenergies, Esso, Texaco en de diverse winkelketens van de grote telecom operators zoals KPN, T-Mobile en Vodafone.

Sinds 2007 zijn wij ons op het vlak van front-end POS toepassingen verder gaan specialiseren in toepassingen in de selfservice technologie. Dit werd in eerste instantie uitsluitend voor de telecom operatoren gedaan. Dit gebeurde op internationale schaal. H@ND heeft op vlak klanten buiten Nederland uiteraard, ook deze toepassingen geleverd in landen zoals Israël, Amerika, Ierland, UK, België, Duitsland en Oostenrijk. Zeer recent hebben wij nog een groot project voor Vodafone in Oman opgeleverd.

Onze filosofie richt zich vooral op het leveren van Totaaloplossingen die het totale spectrum omvatten, Van GUI design en procesflow definitie tot aan de verwerking in complexe backend processen. Dit laatste al dan niet binnen ons eigen platform tot het koppelen met externe systemen van de klant zelf.

Ons ontwikkelteam is op een tweetal fronten gevestigd. Allereerst op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Naast dit kantoor hebben wij een kantoor in Brussel en in Cork (Ierland). OP deze laatste locatie werkt een gespecialiseerd team dat alles doet op het vlak van het OS / de engine waarmee een selfservice toepassing wordt aangestuurd. In de praktijk betekent dit dus ook dat je veel met je collega’s in Ierland te maken krijgt, Net als de rest van je team, waarmee je nauw samenwerkt hier in Hoofddorp.

In 2010 is H@ND nog verkozen tot beste onderneming in dat jaar binnen de regio Haarlemmermeer, een omgeving waar veel IT bedrijven gevestigd zijn.

Locatie

Taurusavenue 1 2132 LS Hoofddorp Nederland
10-20 Medewerkers
3 Kantoren
2000 Oprichtingsjaar