Werken bij Interfisc

Accountancy

B2B

Internationaal

Heeft u personeel in dienst maar niet voldoende mankracht om al uw werkgeversverplichtingen na te komen? Of heeft u ook personeel in het buitenland maar kent u de regels niet? Geen probleem, wij zijn uw vertrouwde en persoonlijke aanspreekpartner. Voor Nederland én daarbuiten. In uw eigen taal zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent, goed verzekerd bent en voldoet aan de lokale wet- en regelgeving. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van wijzigingen, zodat uw administraties in de diverse landen altijd up-to-date zijn.

Als internationale HR- & Payroll partner staan wij werkgevers bij in het succesvol opzetten en beheren van hun personeelszaken. Wij doen dit zowel in Nederland als in België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk & Italië, al sinds 1972.

Vanuit één centraal loket bieden wij een volledig geïntegreerde oplossing voor uw salaris- & verlofadministratie, verzuimbegeleiding, verzekeringen, employee benefits, aangevuld met arbeidsrechtelijk en fiscaal advies. Zodat u niet hoeft te schakelen tussen verschillende providers, al dan niet in meerdere landen & talen.

Locatie

Stationsplein 4 2275 AZ Voorburg Nederland
20-50 Medewerkers
1 Kantoren
1972 Oprichtingsjaar