Werken bij Staelmeesters

Accountancy

B2B

Voor een degelijke controle van de jaarrekening bent u bij ons aan het juiste adres. Samen hebben wij jaarrekeningen gecontroleerd van zowel  hele grote als hele kleine vennootschappen. En dat al meer dan 30 jaar per persoon. Onroerend goed vennootschappen, holdings, werkmaatschappijen, handel, productie, banken, verzekeringsmaatschappijen, de ervaring is hier.

Van de AFM hebben we een vergunning, nummer 13000652. Maar eigenlijk gaat het daar natuurlijk niet om. Juist door die jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat de eigen instelling, de eigen ethiek en onze persoonlijkheden de basis zijn voor onze deskundigheid, professionaliteit en integriteit.

Uiteraard geven wij samenstelverklaringen af bij jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen die geen wettelijke verplichting kennen tot controle. En verzorgen we duidelijke rapportages.

Wij zijn ons bewust van het feit dat we geld kosten en doen dan ook ons best om het midden te vinden tussen een goede beroepsuitoefening en het besteden van zo min mogelijk uren. Een normaal bedrag voor normale dienstverlening.  

We volgen de regels en de gebaande paden. We hebben echter een dusdanige ervaring dat we ook in staat zijn de paden aan te leggen. 

De vijf Staelmeesters zijn: René Haagedoorn RA, Henk Menks AA, Ron Mulders RA, Carl Weijer AA en Onno Zuidervaart AA.

Locatie

Beechavenue 129-B-2 1119 RB Schiphol Nederland
0-10 Medewerkers
1 Kantoren
2010 Oprichtingsjaar