Werken bij Vecos

B2C & B2B

Internationaal

Vecos is gestart in 1996 met de visie dat werkplekopslag beter benut en gebruikt kan worden. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd op Brainport Eindhoven, de plek waar we zijn gestart.

Vecos was de eerste die inzag wat er allemaal mogelijk is met lockers en hoe lockers een essentiële rol kunnen spelen bij het vormgeven van een succesvolle, dynamische werkplek. Daarom hebben we ’s werelds eerste en enige online platform voor smart lockers opgezet. Een probleemloos selfservice-systeem dat gebaseerd is op SaaS-technologie en op data.  

Nu werkplekken over de hele wereld steeds meer gedreven worden door technologie, zijn we nog meer gefocust op het toegankelijk maken van onze oplossingen voor zoveel mogelijk mensen.

Wij zijn het enige slimme lockerplatform dat is gemaakt en ondersteund door werkplekexperts. We begrijpen de uitdagingen en problemen waarmee onze klanten worden geconfronteerd en kunnen altijd de juiste praktische oplossing vinden.

Elke dag werken onze experts met besluitvormers in grote corporate-organisaties toe naar een nog dynamischere manier van werken. 

Onze inzichten:

  1. Werknemers zijn gelukkiger en productiever als ze de vrijheid hebben om te werken op flexibele tijdstippen, verschillende plekken en op de manier die het best bij hun past.
  2. Een flexibele werkplek biedt werkgevers de mogelijkheid om veel efficiënter gebruik te maken van hun kantoorruimte.

Locatie

Esp 237 5633 AD Eindhoven Nederland
50-100 Medewerkers
1 Kantoren
1996 Oprichtingsjaar