Werken bij Accountenz Breda

Accountancy

B2B

Gericht op het verbeteren van uw ondernemingsresultaten.
Wij helpen u, uw ondernemingsresultaten op financieel en fiscaal vlak te verbeteren. Door u zo min mogelijk belasting te laten betalen. Door u optimaal te laten profiteren van financiële voordelen. Door uw fiscale risico´s te beperken en boetes en naheffingen te voorkomen. Door u financieel en fiscaal te adviseren en begeleiden. Zodat u uw investering in onze diensten meer dan terugverdient.

Klein kantoor, grote deskundigheid
Onze kleine omvang en grote deskundigheid vormen een bijzondere combinatie. Ons kennisniveau en dienstenpakket meten zich met die van de grotere kantoren. Maar bij ons kunt u rekenen op persoonlijk contact en scherpe tarieven. In plaats van elk 5 minuten aan u te berekenen, investeren wij liever in langdurige relaties.

Veel specialismen in eigen huis
Twee accountants, twee belastingadviseurs, één pensioenadviseur en één financieel planner. Dat zijn veel specialismen onder één dak. Wel zo makkelijk: één adres voor een totaalpakket financiële en fiscale diensten. Ons vak verandert snel. Daarom trainen wij medewerkers voortdurend, en zijn we altijd up-to-date.

Breed netwerk in de regio Breda
We richten ons op zzp´ers, eenmanszaken en mkb-bedrijven in de retail, industrie en dienstverlening in Breda en omgeving. Sinds 1951 hebben wij de regio goed leren kennen. De plaatselijke ondernemers. De lokale banken en ondernemersorganisaties. Wij laten u graag kennismaken met relaties uit ons uitgebreide netwerk.

Koploper in automatisering en digitalisering
Als het om het oppikken van nieuwe ontwikkelingen gaat, zijn wij er als de kippen bij. Van het starten van een online klantenportaal tot het elektronisch aanleveren van gegevens bij banken. Van horizontaal toezicht tot de nieuwste software voor financiële planning. Wij bieden u graag gemak, snelheid en efficiëntie!

Locatie

Dorstseweg 14 4854 NB Breda Nederland
20-50 Medewerkers
1 Kantoren
1951 Oprichtingsjaar