Pakketten

Werkwijze

Je werknemers fluitend naar werk zien gaan. Het kan écht, wanneer je mensen zoekt die passen bij je bedrijf en jouw invulling van werkgeluk. Hoe? Door de intensieve zoektocht gericht te maken en zo met ze in contact te komen.

Die zoektocht kun je aan ons overlaten. Als menselijke headhunter gaan we een langetermijnsamenwerking met je aan onder voortdurend contact. We blijven niet alleen helder communiceren naar jou, maar ook naar de kandidaat. Deze samenwerking gaat volgens een pakkettenstructuur waarvan de prijzen jou op voorhand duidelijk zijn. Zo kun je elke stap volgen, komen er geen onduidelijke percentages aan bod én nog belangrijker: weet je waar je aan toe bent.

Klinkt goed, toch?

Werkgever aan het woord

"De ervaringen die wij als Accountantskantoor Riegman en Klaverdijk BV hebben met Finture Careers en de ervaring die ik met Eveline Huizer heb zijn zeer positief. Eveline is zeer slagvaardig in de markt en goed bereikbaar voor vragen opmerkingen. De snelheid, service en kwaliteit waarmee ik Eveline heb leren kennen is prima en zeer accuraat. Kortom wij zijn zeer tevreden over Finture en Eveline."

Robert Klaverdijk

Werkgever bij Riegman en Klaverdijk BV

Onze samenwerking

1

Uitgebreide intake

We leren je graag kennen

We doen een uitgebreide intake om jullie USP’s, werkgeversmerk, groeiambities en gewenste profiel te achterhalen. Door de juiste vragen te stellen weten we precies waar jullie naar zoeken. Dat is hoe we geschikte kandidaten vinden en vervolgens kunnen enthousiasmeren met jullie werkgeversmerk.

2

Opmaken van jullie vacatures

Online zichtbaarheid

Via een formulier vragen we jullie om de benodigde informatie in te vullen over de gewenste profielen. Zo zijn jullie verzekerd van vacatures die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de juiste boodschap overbrengen. Kandidaten solliciteren actief op jullie vacatures, náást de pro-actieve werving van onze Consultants.

3

Actieve benadering kandidaten

Het enthousiasmeren met jullie werkgeversmerk

Op basis van jullie input creëren wij een uniek template. Op deze manier laten we kandidaten op voorhand kennismaken met jullie employer brand en wie jullie als werkgever zijn. We onderzoeken jullie organisatie en zoeken daar vervolgens de perfecte match bij. Zo ben je verzekerd van een instroom aan geschikte profielen.

4

Een brede database

Ons resource team gaat voor je aan de slag

Met een actieve, brede database bestaande uit verschillende professionals uit de markt, benaderen we zowel latent- als actief werkzoekenden met jullie vacatures. Ons resourceteam gaat actief voor jullie aan de slag om een juiste match te maken.

Jouw vacaturebank

Paper svg Paper svg

Digitale werving

Via ons eigen niche jobplatform genereren we een
constante instroom aan actief werkzoekende
kandidaten.

Openheid en transparantie

Wij zijn volledig open en transparant naar zowel kandidaat als
werkgever. Voor kandidaten betekent dit direct inzicht in
waar ze aan toe zijn, voor werkgevers een extra kans om
hun employer brand onder de aandacht te brengen.

Specialist met marktinzicht

Onze data-gedreven werkwijze en gespecialiseerde consultants zorgen ervoor dat we snel kunnen bijsturen op veranderingen in de Finance-arbeidsmarkt. We monitoren het online gedrag en spelen hier effectief op in.

Vaste lage fee's

Ook in onze prijzen zijn we open en transparant. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen wij daadwerkelijk op zoek naar een goede match. Kwaliteit boven kwantiteit noemen we dat.