finture.
Een beetje
over ons

Wie is Finture Careers?

Gedreven

Oprecht

Helder

Betrouwbaar

Wij zijn Finture Careers. De menselijke headhunter die zowel werkt met een jobsite als proactieve werving. Ons concept ontstond vijf jaar geleden, als tegenreactie op de huidige recruitmentmarkt. We voelden dat de kern van het vak vergeten werd, namelijk: mensen leuk werk bezorgen. Daarom krijg je bij ons een persoonlijk aangewezen Consultant die voor jou klaarstaat en je verbindt met toffe bedrijven. Je bent dus geen nummertje. Het draait echt om jouw ontwikkeling en groei; we focussen ons altijd op het menselijke aspect binnen werving en hebben het beste met je voor. Want de ideale baan bestaat. Ook voor jou! We hoeven 'm samen alleen nog maar te vinden. Daarom werken we vanuit een heldere basis, want zo komen we samen vooruit en zetten we de juiste stappen.

Met een heldere basis bedoelen we écht helder.  Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Te direct? Noem het liever charmante brutaliteit; we blijven immers altijd respectvol. Op gebied van communicatie dus geen filter, wanneer het aankomt op matchmaking juist wel: we pikken alleen vacatures uit die hele stapel ruis die écht bij je passen. Jouw succes staat tenslotte op één bij ons. Wij zijn klaar om in jóu te investeren. Jij ook?

Finture Careers. Investeer in jezelf.

Jouw vacaturebank
document document

Oprechte interesse

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou, en hebben het beste met je voor. Door goed te luisteren naar jouw eisen en behoeftes en te achterhalen waar jouw talenten liggen, komen we samen tot de juiste oplossing. 

Book Book

Openheid en transparantie

Door onze open instelling en transparante manier van communiceren, sta je bij ons nooit voor verrassingen. Wij zeggen waar het op staat, waardoor je weet wat je aan ons hebt.  

LampRood LampRood

Duidelijke verwachtingen

Er worden heldere afspraken gemaakt. Daardoor weten wij precies van elkaar wat de verwachtingen zijn en kunnen we op de langere termijn samenwerken.

Thijs

Teamlead

Jesse

Lead Business Consultant

Dylan

Business Consultant

Emma

Business Consultant

Tom

Business Consultant

Antoine

Marketing Manager

Ivar

Financial Controller

Britt

Corporate Recruiter

Michelle

HR Manager