Hiring
pakketten

Geen verrassingen en volledig ontzorgd. Dat is wat je van onze vaste pakketten kunt verwachten.

Basis

€ 1.500 /12 mnd

Geen urgentie bij het vinden van nieuw personeel, maar alsnog profielen zien en je vacatures onder de aandacht van je doelgroep.

 • Intakegesprek
 • Persoonlijke consultant
 • Proactieve werving
 • Search(es)
 • Jobboard posts
 • Intake op locatie

*Aanname fee € 4.000 - € 10.000

Basis+

€ 4.500 /12 mnd
Een proactieve zoektocht naar één specifiek profiel. We stellen een breed aanbod aan kandidaten aan je voor.
 • Intakegesprek
 • Persoonlijke consultant
 • Proactieve werving
 • Search(es)
 • Jobboard posts
 • Intake op locatie

*Aanname fee € 4.000 - € 10.000

Meest gekozen

Premium

€ 4.500 - € 10.000 /4-12 mnd
Zo snel mogelijk de doelstelling van één, twee of drie hires behalen, waarbij wij álle middelen inzetten.
 • Intakegesprek
 • Persoonlijke consultant
 • Proactieve werving
 • Search(es)
 • Jobboard posts
 • Intake op locatie

*Aanname fee € 3.000 - € 8.000

Brochure

Meer informatie over onze pakketten? We vertellen je er alles over in onze brochure. Download hem vrijblijvend via onderstaande button!

Werkgever aan het woord

Thijs heeft voor ons in deze krappe arbeidsmarkt een belangrijke vacature (Credit Controller) waar specifieke kennis voor nodig was kunnen vervullen. Het was een prettige samenwerking waarin snel geschakeld werd.

Sanne Kraan

Head of People & Culture bij HDI Global Specialty

Werkgever aan het woord

De ervaringen die wij als Accountantskantoor Riegman en Klaverdijk BV hebben met Finture en de ervaring die ik met Eveline heb zijn zeer positief. Ze is zeer slagvaardig in de markt en goed bereikbaar voor vragen opmerkingen. De snelheid, service en kwaliteit waarmee ik Eveline heb leren kennen is prima en zeer accuraat. Kortom wij zijn zeer tevreden over Finture en Eveline.

Robbert Klaverdijk

Werkgever bij Riegman en Klaverdijk BV

Kandidaat aan het woord

"Thijs benaderde mij telefonische toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Uit de gesprekken die we hadden bleek waar zijn kracht ligt. Hij nam geen genoegen met een obligaat antwoord op een open vraag, maar vroeg door. Daardoor kreeg hij een goed beeld van mijn competenties, karakter, ervaring en ambities. Ook had hij een goed beeld van de organisatie, de functie en de wensen van de opdrachtgever. Het gevolg was een vlotte en goede match. Gedurende het proces hield Thijs regelmatig contact zodat er geen onduidelijkheid bestond over de stand van zaken. Ik heb de samenwerking met Thijs als prettig ervaren."

Mert Köysüren

Is gaan werken bij Alfa Accountants

Kandidaat aan het woord

"Na mijn profiel bestudeerd te hebben, contacteerde Jesse mij met de vraag of wij misschien iets voor elkaar konden betekenen. Ik antwoordde bevestigend, waarop we een kort gesprek hielden om mijn gegevens en voorkeuren te bespreken. Later diezelfde week nog belde Jesse mij op met een mogelijke auditwerkplek, met veel doorgroeimogelijkheden en dicht bij mij in de buurt: precies volgens mijn wensen. Na een paar gesprekken met de werkgever waarbij Jesse tussendoor steeds contact met mij hield, heb ik nu een nieuwe werkplek gevonden. Erg fijne support en zeer behulpzaam zijn de woorden waarmee ik Jesse zou beschrijven."

Mike Wong

Is gaan werken bij Vallei Accountants

Onze samenwerking

1

Uitgebreide intake

We leren je graag kennen

We doen een uitgebreide intake om jullie USP’s, werkgeversmerk, groeiambities en gewenste profiel te achterhalen. Door de juiste vragen te stellen weten we precies waar jullie naar zoeken. Dat is hoe we geschikte kandidaten vinden en vervolgens kunnen enthousiasmeren met jullie werkgeversmerk.

2

Opmaken van jullie vacatures

Online zichtbaarheid

Via een formulier vragen we jullie om de benodigde informatie in te vullen over de gewenste profielen. Zo zijn jullie verzekerd van vacatures die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de juiste boodschap overbrengen. Kandidaten solliciteren actief op jullie vacatures, náást de pro-actieve werving van onze Consultants.

3

Actieve benadering kandidaten

Het enthousiasmeren met jullie werkgeversmerk

Op basis van jullie input creëren wij een uniek template. Op deze manier laten we kandidaten op voorhand kennismaken met jullie employer brand en wie jullie als werkgever zijn. We onderzoeken jullie organisatie en zoeken daar vervolgens de perfecte match bij. Zo ben je verzekerd van een instroom aan geschikte profielen.

4

Een brede database

Ons resource team gaat voor je aan de slag

Met een actieve, brede database bestaande uit verschillende professionals uit de markt, benaderen we zowel latent- als actief werkzoekenden met jullie vacatures. Ons resourceteam gaat actief voor jullie aan de slag om een juiste match te maken.

Jouw vacaturebank

Paper svg Paper svg

Digitale werving

Via ons eigen niche jobplatform genereren we een constante instroom aan actief werkzoekende kandidaten.

Openheid en Transparantie

Wij zijn volledig open en transparant naar zowel kandidaat als werkgever. Voor kandidaten betekent dit direct inzicht in waar ze aan toe zijn, voor werkgevers een extra kans om hun employer brand onder de aandacht te brengen.

Specialist met marktinzicht

Onze data-gedreven werkwijze en gespecialiseerde consultants zorgen ervoor dat we snel kunnen bijsturen op veranderingen in de Finance-arbeidsmarkt. We monitoren het online gedrag en spelen hier effectief op in.

Vaste lage fee's

Ook in onze prijzen zijn we open en transparant. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen wij daadwerkelijk op zoek naar een goede match. Kwaliteit boven kwantiteit noemen we dat.