finture.
De mensen van
Finture

Ons team

Wij zijn Finture Careers, de menselijke headhunter. We zijn niet alleen een jobplatform voor finance specialisten, we benaderen ze ook actief via verschillende kanalen. Daarom krijg jij als werkgever ook een persoonlijk aangewezen Consultant die voor jou klaarstaat en je verbindt met geschikte kandidaten. Want dat is bij ons de focus: ontdekken wat werkgeluk betekent voor onze klanten én kandidaten. Zo creëren wij de juiste match. De ideale kandidaat bestaat. We hoeven die persoon alleen nog samen te vinden. Dat doen we door te werken vanuit een heldere basis, want dan komen we vooruit en maken we de juiste stappen. Onze werkwijze kun je zien als een samenwerking vanuit een pakkettenstructuur die we afstemmen op jou, je bedrijf en de profielen die je zoekt.

Benieuwd naar de gezichten achter Finture Careers? Neem hier een kijkje bij onze collega's!

Thijs

Teamlead

Jesse

Lead Business Consultant

Tom

Business Consultant

Emma

Business Consultant

Dylan

Business Consultant

Antoine

Marketing Manager

Ivar

Financial Controller

Michelle

HR Manager

Britt

Corporate Recruiter

Onze samenwerking

1

Uitgebreide intake

We leren je graag kennen

We doen een uitgebreide intake om jullie USP’s, werkgeversmerk, groeiambities en gewenste profiel te achterhalen. Door de juiste vragen te stellen weten we precies waar jullie naar zoeken. Dat is hoe we geschikte kandidaten vinden en vervolgens kunnen enthousiasmeren met jullie werkgeversmerk.

2

Opmaken van jullie vacatures

Online zichtbaarheid

Via een formulier vragen we jullie om de benodigde informatie in te vullen over de gewenste profielen. Zo zijn jullie verzekerd van vacatures die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de juiste boodschap overbrengen. Kandidaten solliciteren actief op jullie vacatures, náást de pro-actieve werving van onze Consultants.

3

Actieve benadering kandidaten

Het enthousiasmeren met jullie werkgeversmerk

Op basis van jullie input creëren wij een uniek template. Op deze manier laten we kandidaten op voorhand kennismaken met jullie employer brand en wie jullie als werkgever zijn. We onderzoeken jullie organisatie en zoeken daar vervolgens de perfecte match bij. Zo ben je verzekerd van een instroom aan geschikte profielen.

4

Een brede database

Ons resource team gaat voor je aan de slag

Met een actieve, brede database bestaande uit verschillende professionals uit de markt, benaderen we zowel latent- als actief werkzoekenden met jullie vacatures. Ons resourceteam gaat actief voor jullie aan de slag om een juiste match te maken.

Jouw vacaturebank

Paper svg Paper svg

Digitale werving

Via ons eigen niche jobplatform genereren we een constante instroom aan actief werkzoekende kandidaten.

Book svg Book svg

Openheid en transparantie

Wij zijn volledig open en transparant naar zowel kandidaat als werkgever. Voor kandidaten betekent dit direct inzicht in waar ze aan toe zijn, voor werkgevers een extra kans om hun employer brand onder de aandacht te brengen.

Specialist met marktinzicht

Onze data-gedreven werkwijze en gespecialiseerde consultants zorgen ervoor dat we snel kunnen bijsturen op veranderingen in de Finance-arbeidsmarkt. We monitoren het online gedrag en spelen hier effectief op in.

Vaste lage fee's

Ook in onze prijzen zijn we open en transparant. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen wij daadwerkelijk op zoek naar een goede match. Kwaliteit boven kwantiteit noemen we dat.