finture Careers.
investeer in
personeel

Neem contact op met Finture

Pakketten

Je werknemers fluitend naar werk zien gaan. Het kan écht, wanneer je mensen zoekt die passen bij je bedrijf en jouw invulling van werkgeluk. Hoe? Door de intensieve zoektocht gericht te maken en zo met ze in contact te komen.

Die zoektocht kun je aan ons overlaten. Als menselijke headhunter gaan we een langetermijnsamenwerking met je aan onder voortdurend contact. We blijven niet alleen helder communiceren naar jou, maar ook naar de kandidaat. Deze samenwerking gaat volgens een pakkettenstructuur waarvan de prijzen jou op voorhand duidelijk zijn. Zo kun je elke stap volgen, komen er geen onduidelijke percentages aan bod én nog belangrijker: weet je waar je aan toe bent.

Klinkt goed, toch?

Onze samenwerking

1

Uitgebreide intake

We leren je graag kennen

We doen een uitgebreide intake om jullie USP’s, werkgeversmerk, groeiambities en gewenste profiel te achterhalen. Door de juiste vragen te stellen weten we precies waar jullie naar zoeken. Dat is hoe we geschikte kandidaten vinden en vervolgens kunnen enthousiasmeren met jullie werkgeversmerk.

2

Opmaken van jullie vacatures

Online zichtbaarheid

Via een formulier vragen we jullie om de benodigde informatie in te vullen over de gewenste profielen. Zo zijn jullie verzekerd van vacatures die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de juiste boodschap overbrengen. Kandidaten solliciteren actief op jullie vacatures, náást de pro-actieve werving van onze Consultants.

3

Actieve benadering kandidaten

Het enthousiasmeren met jullie werkgeversmerk

Op basis van jullie input creëren wij een uniek template. Op deze manier laten we kandidaten op voorhand kennismaken met jullie employer brand en wie jullie als werkgever zijn. We onderzoeken jullie organisatie en zoeken daar vervolgens de perfecte match bij. Zo ben je verzekerd van een instroom aan geschikte profielen.

4

Een brede database

Ons resource team gaat voor je aan de slag

Met een actieve, brede database bestaande uit verschillende professionals uit de markt, benaderen we zowel latent- als actief werkzoekenden met jullie vacatures. Ons resourceteam gaat actief voor jullie aan de slag om een juiste match te maken.

Onze pijlers

Paper svg Paper svg

Digitale werving

Via ons eigen niche jobplatform genereren we een constante instroom aan actief werkzoekende kandidaten.

Openheid en transparantie

Wij zijn volledig open en transparant naar zowel kandidaat als werkgever. Voor kandidaten betekent dit direct inzicht in waar ze aan toe zijn, voor werkgevers een extra kans om hun employer brand onder de aandacht te brengen.

Specialist met marktinzicht

Onze data-gedreven werkwijze en gespecialiseerde consultants zorgen ervoor dat we snel kunnen bijsturen op veranderingen in de Finance-arbeidsmarkt. We monitoren het online gedrag van kandidaten en spelen hier effectief op in.

Vaste lage fee's

Ook in onze prijzen zijn we open en transparant. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen wij daadwerkelijk op zoek naar een goede match. Kwaliteit boven kwantiteit noemen we dat.

Werkgever aan het woord

Thijs heeft voor ons in deze krappe arbeidsmarkt een belangrijke vacature (Credit Controller) waar specifieke kennis voor nodig was kunnen vervullen. Het was een prettige samenwerking waarin snel geschakeld werd.

Sanne Kraan

Head of People & Culture bij HDI Global Specialty

Werkgever aan het woord

De ervaringen die wij als Accountantskantoor Riegman en Klaverdijk BV hebben met Finture en de ervaring die ik met Eveline heb zijn zeer positief. Ze is zeer slagvaardig in de markt en goed bereikbaar voor vragen opmerkingen. De snelheid, service en kwaliteit waarmee ik Eveline heb leren kennen is prima en zeer accuraat. Kortom wij zijn zeer tevreden over Finture en Eveline.

Robbert Klaverdijk

Werkgever bij Riegman en Klaverdijk BV

Financiële stereotypen: Hoe ze de diversiteit en innovatie in de sector beïnvloeden en wat je ertegen kunt doen als werkgever

19 september 2023

6 praktische tips om als werknemer uit de geldzorgen te blijven

01 september 2023

Financiën in de popcultuur: 5 belangrijke geldlessen uit films en tv-shows

18 augustus 2023