Werken bij Fin4Finance

Gemiddelde leeftijd: 35

  Wij zijn een klein, snel groeiend en professioneel accountantskantoor in Dordrecht en binnenkort ook in West-Brabant actief. Onze klanten zijn ondernemers in het MKB segment, van 2-50 medewerkers en worden door onze enthousiaste accountants, belastingadviseurs en salarisadviseurs op diverse gebieden ondersteund en geadviseerd. De informele sfeer, de no-nonsens mentaliteit en de grote betrokkenheid bij klanten en collega’s zijn kenmerkend voor onze organisatiecultuur. Deze cultuur en de gedrevenheid van onze medewerkers om een kwalitatief goed product neer te zetten, maken ons kantoor tot een uitstekende werkgever in de regio. De cultuur van ons kantoor, kenmerkt zich door een aantal waarden die duidelijk laten zien waar wij voor staan:

  • Actueel, wij hanteren state of the art en realtime oplossingen door gebruik te maken van dashboarding. We zijn klaar om met de ondernemer de toekomst in te gaan.
  • Uitdagend, om dromen te realiseren moet je bereid zijn om uitdagingen aan te gaan en risico’s te nemen. Wij begeleiden ondernemers daarbij.
  • Gedreven, met bevlogenheid en persoonlijke aandacht en bevlogenheid willen wij samen met de ondernemer het pad naar succes bewandelen!
  • Betrouwbaar, dit doen wij zorgvuldig, nauwgezet en hardwerkend. Afspraak is afspraak en hebben een transparante en open houding naar onze klanten.
  • (Sociaal)intelligent, dit kunnen wij doordat we de kennis en ervaring in huis hebben en goed kunnen aanvoelen op welke wijze we ondernemers kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. We zijn daarbij een klankbord, coach en gids.

Locatie

Robijn 200 3316 KE Dordrecht Nederland
0-10 Medewerkers
1 Kantoren
2014 Oprichtingsjaar