Werken bij Fin4Finance

Gemiddelde leeftijd: 35

Fin4Finance is niet voor iedereen. Ons team bestaat niet uit hokjesgeesten, ellenboogwerkers, kantoortijgers of einzelgängers. Jij bent jezelf, waardoor jij als financieel expert hét verschil zal maken. Wij werken graag samen, hebben veel contact met onze klanten en leggen geen extreme werkdruk op want dit bepaal jij zelf. Wij zijn geen standaard kantoor die de belastingdans meedoet, wij zijn de choreografen in onze eigen wereld. Jij wordt een bepalende factor in het succes van onze klanten. Het draait hier niet om uren maken, alles draait om thuiskomen op een plek waar jij kan floreren.

  • Actueel, wij hanteren state of the art en realtime oplossingen door gebruik te maken van dashboarding. We zijn klaar om met de ondernemer de toekomst in te gaan.
  • Uitdagend, om dromen te realiseren moet je bereid zijn om uitdagingen aan te gaan en risico’s te nemen. Wij begeleiden ondernemers daarbij.
  • Gedreven, met bevlogenheid en persoonlijke aandacht en bevlogenheid willen wij samen met de ondernemer het pad naar succes bewandelen!
  • Betrouwbaar, dit doen wij zorgvuldig, nauwgezet en hardwerkend. Afspraak is afspraak en hebben een transparante en open houding naar onze klanten.
  • (Sociaal)intelligent, dit kunnen wij doordat we de kennis en ervaring in huis hebben en goed kunnen aanvoelen op welke wijze we ondernemers kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. We zijn daarbij een klankbord, coach en gids.

Locatie

Robijn 200 3316 KE Dordrecht Nederland
0-10 Medewerkers
1 Kantoren
2014 Oprichtingsjaar