Werken bij HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs

Computersoftware

B2B

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk een goede relatie met uw accountant is en hoe belangrijk het is dat uw accountant weet wat er speelt en daardoor kansen herkent voor uw onderneming. Ook de mensen van HLB Nannen weten hoe belangrijk een goede relatie met hun klanten is. Om die reden houden we de communicatielijnen kort en heeft de klant een vast aanspreekpunt. 

HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs is een organisatie die sinds 1942 geworteld is in het Noorden met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en lokaal betrokken zijn. Onze professionals kennen de dynamiek van het regionale MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. 

Er zijn vestigingen in Groningen en Emmen, waar zo’n 30 mensen u graag op professionele en enthousiaste wijze van dienst zijn. Dat kan alleen door goed naar u te luisteren, uw verwachtingen te kennen en waar te maken.

Wij ondersteunen met name ondernemingen binnen het MKB en de non-profitsector. Voor veel bedrijven bieden wij een oplossing op maat op bedrijfseconomisch, financieel, juridisch of fiscaal gebied.
Door aansluiting bij het HLB Nederland netwerk is er veel kennis achter de hand en zijn de IT toepassingen “state of the Art”. Door hechte samenwerking met andere HLB kantoren in Nederland kunnen wij u vanuit het Noorden ook landelijk van dienst zijn. Met de wereldwijde aanwezigheid van het HLB International netwerk kunnen we u bovendien grensoverschrijdend ontzorgen. 

Locatie

Waanderweg 16 7812 HZ Emmen Nederland
20-50 Medewerkers
1 Kantoren
1942 Oprichtingsjaar