Werken bij Hut Accountants

Computersoftware

B2B

Hut Accountants kent een lange historie in Zuidlaren. Al meer dan 30 jaar verleent het kantoor haar diensten aan het MKB van Zuidlaren en wijde omgeving. Wat begon als een belastingadviesbureau is in de loop van de jaren getransformeerd naar een accountantskantoor waar de adviesrol hoog in het vaandel staat. Alles draait bij ons kantoor om persoonlijke aandacht voor onze klanten. Met een team van 11 medewerkers staat Hut ondernemers en particulieren dagelijks met raad en daad bij. 

Om de adviserende rol van het kantoor meer te benadrukken hebben we gekozen voor splitsing van de activiteiten: Hut Accountants voor de traditionele diensten zoals het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiftes en loonadministraties, en Hut Bedrijfsadviseurs voor de adviesdiensten.  

Het kantoor investeert al sinds jaar en dag in kennis. Om dat nog meer te benadrukken heeft Hut nieuwe diensten ontwikkeld. Er wordt specifiek ingezet op hoogwaardig en praktisch inpasbaar belastingadvies, winstverbetering voor MKB ondernemingen en financiële planning, verzuim- en arbeidsongeschiktheidsoplossingen voor ondernemers. 

Locatie

Mensinge 2 9471 HX Zuidlaren Nederland
20-50 Medewerkers
1 Kantoren
1981 Oprichtingsjaar