Werken bij SmitsVandenBroek

Accountancy

B2B

Full service accountants- en adviesbureau voor het MKB
SmitsVandenBroek is uw accountants- en advieskantoor in Weert. Onze adviseurs richten zich met name op het MKB: ondernemers in de handel, industrie, dienstverlening, het vrije beroep, retail en de horeca weten de weg naar SmitsVandenBroek al ruim 20 jaar te vinden.

Toegankelijk, proactief, gastvrij, afspraak = afspraak
Onze adviseurs onderscheiden zich door hun zeer brede doch specialistische kennis, hun toegankelijkheid en hun proactieve benadering. De adviseurs van SmitsVandenBroek zijn altijd dichtbij: de deur staat altijd voor u open en we brengen geregeld een bezoek aan uw bedrijf. Bij SmitsVandenBroek geldt: afspraak = afspraak. Niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Ons team bestaat uit zo’n 35 medewerkers en is daarmee klein genoeg om persoonlijk en toegankelijk te blijven en groot genoeg om over een zeer brede, adequate kennis te beschikken.

Kantoor in Weert
Ons kantoor is gevestigd in Weert, op de grens van Brabant en Limburg: zowel Eindhoven, Venlo, Sittard als Maastricht bevinden zich binnen een bereik van circa 30 autominuten van ons kantoor. 

Locatie

Gouverneurlaan 5 6002 EC Weert Nederland
20-50 Medewerkers
1 Kantoren
2001 Oprichtingsjaar