Werken bij VanOoijen Accountants en Belastingadviseurs

Computersoftware

B2B

.VanOoijen is een organisatie van accountants en belastingadviseurs in Haarlem. Wij opereren sinds 1996 en zijn met circa 30 specialisten één van de toonaangevende belastingadvies- en accountantskantoren in de regio. 

VanOoijen bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze klantenkring bestaat uit middelgrote bedrijven, familiebedrijven en particulieren. Maar ook wie buiten deze hoofddoelgroepen valt, is bij ons van harte welkom. Iedere klant kan rekenen op onze onverdeelde aandacht. We horen u niet alleen, maar luisteren ook naar u. We kijken niet alleen, maar zien waarmee we u van dienst kunnen zijn. We bieden u advies van dichtbij.

VanOoijen is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). Daarnaast hebben wij toegang tot een internationaal netwerk van samenwerkende accountants en belasting-adviseurs (INAA).

VanOoijen heeft een keur aan kennis in huis. We zullen u daar echter zo min mogelijk mee vermoeien: onze theoretische knowhow mag u als een vanzelfsprekendheid beschouwen. Wij bieden u praktische, concrete op-lossingen.

Locatie

Leidsevaart 578 2014 HT Haarlem Nederland
20-50 Medewerkers
1 Kantoren
1996 Oprichtingsjaar